м. Київ, вул. Пирогівський шлях 34В      sales@import-office.com.ua       +38 (044) 461-96-86      +38 (044) 461-96-87

Компанія «Імпорт-офіс Україна»

 м Київ, вул. Пирогівський шлях 34В
   +38 (044) 461-96-86
   +38 (044) 461-96-87


   Головна    Торгові марки

BUROMAX (Бюромакс) - власний бренд компанії «Імпорт-Офіс Україна».

BUROMAX - бренд з найширшим і збалансованим асортиментним портфелем серед представлених торгових марок компанії "Імпорт-Офіс Україна". Мета змін - відповідати вимогам ринкової кон'юнктури, прагнути до випередження, задовольняти очікування споживачів та запити, що формуються.

Мультиасортиментний бренд. На момент створення (2004) і по сьогоднішній день BUROMAX, єдиний зареєстрований в Україні мультиасортиментний бренд в області канцелярських товарів і товарів для офісу. Сьогодні, як і в самому початку шляху, ми впевнені, у правильності обраної стратегії. Український покупець підтверджує це купуючи товари торгової марки.

Варто відзначити, що завдяки цьому BUROMAX заробив позитивний імідж надійного бренду. Широкий вибір товарів і різноманітність дизайнів в рамках одного бренду, дають можливість вибору всього необхідного для роботи кожного споживача. Асортимент товарів BUROMAX налічує понад 900 товарів, а з урахуванням колірного різноманіття - це 2300 одиниць. Над асортиментом ТМ BUROMAX постійно працюють наші фахівці, щоб пропонувати ринку актуальний і затребуваний асортимент.

Бренд орієнтований на споживача. Наша філософія - аналіз потреб користувачів канцтоварів. З огляду на потреби декількох цільових аудиторій, в портфелі окремо виділений асортимент для мереж та інтернет-магазинів. У ТМ Buromax присутні колірні серії (MAXcolor) і серії в ділових офісних кольорах: чорний, синій, сірий, зелений і червоний. Товари, які необхідні для роботи представлені у всіх кольорах торгової марки.

Якісні товари. Товари BUROMAX виробляються тільки з високоякісної сировини в Україні, Європі та Азії. Ми вибираємо кращі товари, з оптимальним співвідношенням ціни і якості, для того щоб запропонувати їх українському покупцеві.

Продумана упаковка. Продукція ТМ BUROMAX пакується в оригінальну упаковку, витриману в єдиному стилі. Обов'язкова наявність на упаковці штрихкоду дозволяє торгувати продукцією BUROMAX в магазинах, обладнаних зчитують пристроями. Упаковка містить інформацію про товар на двох мовах (українською та англійською), а також необхідну інформацію, згідно з чинним законодавством. Товар має сертифікати, санітарно-гігієнічні висновки, фото і контент, для поширення товарів торгової марки у всіх каналах (оголошення про закупівлю, роздріб, інтернет-магазини, мережі, сервіс і т.д.).

Серія Jobmax - антикризова і тендерна пропозиція ТОП асортименту. Наприкінці 2015 року компанія «Імпорт-Офіс Україна» оперативно відреагувала на складну ситуацію на ринку України і презентувала для Партнерів унікальну антикризову пропозицію - серію канцелярських товарів Jobmax (ДжобМакс). Мета серії - забезпечити покупців повним затребуваним асортиментом канцелярських товарів за доступними цінами. Ринок позитивно відреагував на зміни, тому продукція BUROMAX затребувана в тендерах (і найчастіше заявляється, якщо вказують торгову марку) та для роботи державних установ.

Відомий бренд. У 2016 році на національному телебаченні стартувала рекламна компанія TM BUROMAX. BUROMAX стала першою торговою маркою канцтоварів, яка рекламувалася на телебаченні. Після рекламної кампанії, за даними національного дослідження компанії GFK, ми підтвердили, що BUROMAX - бренд №1 серед брендів канцтоварів в Україні!

З 2019 року торговельна марка буде розділена на серії під брендом BUROMAX, ці серії допоможуть стати ближче до кожного покупця, а також спростити роботу партнерів, оскільки завдяки серіям буде легко і просто підібрати асортимент для свого каналу продажів..

Основні переваги BUROMAX 2019:

  • Найширший асортимент канцтоварів під одним брендом;
  • Оригінальна уніфікована упаковка;
  • Наявність всієї необхідної документації (сертифікати, санітарно-гігієнічні висновки) та контенту (фотографії, опис, характеристики);
  • Найвідоміша марка в Україні завдяки національній рекламній кампанії;
  • Якісна продукція, яка відповідає на запити споживача.


Серії ТМ BUROMAX, які полегшують роботу з широким асортиментом:
Jobmax - антикризова та тендерна пропозиція самого затребуваного асортименту
Logo2U - пропозиція для рекламно-сувенірного ринку товарів під нанесення
ColorMAX - кольорові колекції в найпопулярніших корпоративних кольорах: чорний, синій, червоний, зелений і сірий
DataMAX - продукція для ділового планування з великою кількістю колекцій
Модні колекції - крім класичних канцтоварів, у нас є колекції, такі як Barocco, Metalic, Kraft, Rubber Touch. Цікаві дизайни та моделі в рамках психологічного цінового порога mass-market споживача. Вказуємо власну назву колекції.

УВАГА!  ШАХРАЇ!
Останнім часом до нас часто почали звертатися люди, які знаходять на сайтах про роботу вакансії по збірці ручок, нібито від компанії з назвою Buromax. Хочемо попередити Вас, що компанії з такою назвою не існує! Buromax - це торгова марка Компанії "Імпорт Офіс" і наша компанія таких вакансій не надає! Будьте пильні! Ці люди - шахраї, які спробують виманити у Вас гроші!